Maatwerk

SEO

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

SEO, zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie houdt in dat we jouw website of webshop met unieke tools uitstekend vindbaar maken binnen de zoekmachines. Om dit voor elkaar te krijgen zal een zoekmachine tot in de kleinste details moeten kunnen begrijpen waar je website of webshop precies over gaat.
Onze experts praten dezelfde taal! Laat je door ons een website of webshop maken dan zorgen wij automatisch voor een goed fundament voor de zoekmachines.
Wij kijken verder dan alleen een mooie design.

Lecker Design gaat voor een online zichtbaarheid

Om hoog in de zoekresultaten van Google te ranken zijn er meer dan 200 ranking factoren, die meespelen in de positie van de zoekresultaten. Deze ranking factoren worden regelmatig aangepast, (de Google updates).

Wij monitoren dit continu en passen op basis van deze updates jouw website of webshop aan, zodat je site en de ranking factoren altijd met elkaar in overeenstemming zijn.

Jouw site voldoet dus altijd aan alle Google richtlijnen voor perfecte vindbaarheid.

Voor uitstekende vindbaarheid in zoekmachines, optimaliseren wij jouw website of webshop op de volgende drie onderdelen

Technische optimalisatie

SEO (Search Engine Optimalization), omvat alle werkzaamheden die ervoor zorgen dat een website of webshop kan ranken in zoekmachines zoals Google.

Technische SEO is het proces om zoekmachines zoals Google te helpen bij het vinden (crawlen, begrijpen en indexeren) van pagina’s, met als doel gevonden te worden.

Met technische SEO zorgen wij dat de juiste metadata, rich snippets, alt-tags en andere technieken aan pagina's, producten en afbeeldingen worden toegevoegd.

Content optimalisatie

Naast technische SEO is content optimalisatie minstens zo belangrijk om je website of webshop goed vindbaar te laten zijn.
Zoekmachines moeten kunnen begrijpen waar je site over gaat.
Goed geschreven content (teksten) is van wezenlijk belang.

Lecker Design zorgt hiervoor, door middel van, het juist gebruik van kopregel tags, het instellen van keywords en de juiste dosering van deze keywords in teksten.
Door leesbaarheid analyses uit te voeren zorgen we ervoor dat jouw teksten perfect leesbaar zijn voor jouw bezoeker en daarmee dus ook voor Google.

Link building

Links zijn klikbare koppelingen van en naar andere websites. Hoe meer er gelinkt wordt naar een bepaalde pagina of website hoe belangrijker deze inhoud wordt (autoriteit).
Hoe meer autoriteit hoe hoger de ranking in zoekmachines.
Linkbuilding is het proces om content aan elkaar te linken.
Dit kan intern (op je eigen site) en externe link building zijn (naar andere sites).

Lecker Design zorgt tijdens de bouw voor de interne link building en geeft advies en helpt bij de externe link building (outreach, marketing, enz.).

Heb je vragen over SEO?

Belangrijke pijlers bij technische SEO.

Linkstructuur

De interne linkstructuur van je website is het geheel aan linkjes die vanuit uw eigen website of webshop, naar een andere pagina van je website of webshop verwijzen. Door te linken van de ene naar de andere pagina krijgt deze pagina een hogere  SEO-waarde.

Crawlability

Zoekmachines moeten jouw website of webshop kunnen crawlen (lezen) voordat deze zichtbaar wordt in de zoekresultaten. Wij maken je website of webshop crawlbaar door middel van Google Search Console, een sitemap en/of robots.txt.

Indexatie

Een gecrawde pagina of website door een zoekmachine wordt aan de hand van diverse factoren geïndexeerd. Factoren zijn onder andere, kwaliteit, leesbaarheid, hoe uniek en belangrijk de content is. Hoe beter deze factoren scoren hoe hoger je in de index terecht komt.

Laadsnelheid

Gebruikers bepalen binnen een aantal seconde of je website of webshop de moeite waard is. Als jouw website of webshop traag laadt, zullen bezoekers de website of webshop sneller verlaten. Zonde! Bij ons draait jouw site daarom op de snelste servers.

Mobielvriendelijk

Meer dan 65% van alle websitebezoekers surfen op mobiel. Het is niet gek dat zoekmachines mobielvriendelijkheid erg belangrijk vinden. Wij optimaliseren je website of webshop voor mobiel gebruik.

Content

Een goede website valt of staat met aantrekkelijke content. Zowel visueel als qua inhoud. Naast aantrekkelijke en unieke content zorgen wij ervoor dat de content veilig (HTTPS) en zonder 404 errors bereikbaar is.

Benieuwd naar jouw online kansen?