Waarom een webdesignbureau inhuren?
5 redenen!

Het is tegenwoordig makkelijk om een eigen website te bouwen, maar ken je de gevaren ook? Weet je bijvoorbeeld hoe jij je website optimaal beveiligt tegen hackers of saboteurs? Weet je hoe je de techniek van je website SEO proof maakt? En heb je überhaupt wel echt de tijd voor het bouwen van een goede website en het bijhouden van terugkerende software-updates? Ik vertel je daarom wat de vijf redenen zijn waarom je beter een webdesignbureau kunt inhuren.

Met platformen als Wix en Strato, is het veel makkelijker om zelf een website te bouwen. Je hoeft tegenwoordig alleen maar een domeinnaam te verzinnen, een thema te kiezen, wat content op je site te knallen en klaar! Toch zie je dat juist deze websites vaak slecht gevonden worden, onveilig zijn en snel vastlopen. Om nog maar niet te spreken van het feit dat zelfgebouwde websites makkelijk te breken of te kraken zijn door cybercriminelen.


1) Een webdesignbureau verzorgt veilige websites.

Een webdesignbureau zorgt ervoor dat je website veilig is. Zo blijven je eigen (web)gegevens veilig en kun je je klant een veilige online omgeving bieden. Denk bij veiligheid bijvoorbeeld aan het SSL-certificaat van je website of het gebruik van Cookies, het traceren van IP-adressen, etc. Als webdesigners weten we hoe we je website optimaal kunnen beveiligen. Sterker nog, we verzorgen zelfs [de volledige hosting] van je website!

2) Een webdesignbureau bespaart je tijd.

Als ondernemer ben je natuurlijk druk met het binnenhalen van klanten, genereren van omzet, etc. Die tijd ben je kwijt als je zelf een website wilt bouwen en onderhouden. Als webbouwers zorgen we ervoor dat jij er geen omkijken naar hebt. Je website wordt dus niet alleen beheert, maar ook onderhouden door vakmensen die kennis hebben van software en techniek. Zo bespaar je de tijd die je kan steken in dat waar je goed in bent.

3) SEO geoptimaliseerde website.

Wat mensen vaak vergeten is dat SEO niet alleen over de inhoud van je webpagina’s gaat, maar ook de techniek achter je website. Als dat niet voldoet aan de richtlijnen van Google of technisch niet goed is gebouwd, verlies je zichtbaarheid. Zo gebruiken onze webdesigners unieke tools die je website uitstekend vindbaar maken in zoekmachines. Alleen daarom zou je dus al met een webdesignbureau moeten samenwerken.

Uit een onderzoek van een Amerikaans onderzoeksbureau (Forrester) is gebleken dat 79% van websitebezoekers hun slechte ervaringen delen met hun vrienden of familie. Dit zijn serieuze aantallen die de SEO, en dus de zichtbaarheid van je website, keihard ondermijnen! Voorkom daarom dat je potentiële klanten je website als onprettig ervaren.

4) Kwaliteit van je website.

Kwaliteit is de heilige graal in ondernemersland. Iedereen wil de beste zijn in zijn of haar werkveld. Je website is dan ook je visitekaartje en dient de klant te overtuigen. Zo zorgen we ervoor dat de laadtijd van je website optimaal is, dat alle buttons functioneren en de website uit het oog springt. Niets is zo frustrerend als een website die met liefde en zaligheid is gebouwd, maar vervolgens niets converteert.

Wist je trouwens dat uit een onderzoek van Forrester is gebleken dat 40% van websitebezoekers afhaken als de laadtijd van je website meer dan 3 seconden is? Laadtijd is een sterke factor voor bezoekers om wel of niet verder te gaan op je website. Als je website een consistent lange laadtijd heeft, dan verlies je dus klanten. En de laadtijd van je website is sterk afhankelijk van veel technische factoren.

5) Totale plaatje.

Als webdesignbureau gaan we nog iets verder dan alleen de technische kant en het uiterlijk van je website. We kunnen er ook voor zorgen dat, met behulp [van onze experts], je website SEO proof geschreven wordt. Zo is je website volledig geoptimaliseerd, beveiligd en functioneel, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt. Maar wat doen we als webbouwers nog meer?

  • Hosting en het beheren van je domein.
  • E-mailregistratie.
  • Logo-ontwerp.
  • Creëren van een huisstijl.
  • Beveiliging en onderhoud van je website.
  • Onderhoud van je website.

We bieden dan ook een unieke dienst waarbij we je zowel aan de frontend als backend volledig ontzorgen. Want laten we eerlijk wezen, je hebt als ondernemer wel wat beters te doen toch? Dus maak het jezelf makkelijk en bespaar je tijd door het bouwen en onderhouden van je website uit te besteden.

Kortom: je bespaart tijd en moeite door met een webdesignbureau in zee te gaan. Je weet daarnaast zeker dat de zichtbaarheid veel hoger zal zijn omdat je website ook aan de technische richtlijnen van Google voldoet. Natuurlijk, het bouwen van een website is een investering. Maar als ondernemer wil je maximaal rendement en professionaliteit uitstralen. Je wilt omzet genereren en kwaliteit leveren. Laat je website daarom bouwen door echte experts.

Heb je een geniaal, uniek of baanbrekend concept of wil je simpelweg een ijzersterk, digitaal visitekaartje hebben voor je klanten? Dan heb je een website nodig die professionaliteit uitstraalt. Ga voor optimale zichtbaarheid en laat je website door ons bouwen en onderhouden. Neem contact met ons op via onze contactgegevens of vraag vrijblijvend een offerte aan. Volg ons ook op Instagram en LinkedIn.

Waarom een webdesignbureau inhuren