Maatwerk

SEO

SSL Certificaat

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

Woocommerce webshop

Op zoek naar een WooCommerce specialist? Accent Interactive BV ontwikkelt al meer dan 10 jaar hoogwaardige websites en webshops op maat. Ons team staat voor je klaar! 

Waarom Woocommerce?

WooCommerce maakt het mogelijk om een eenvoudige WordPress website om te vormen tot professionele webshop. Een heel belangrijk voordeel van WooCommerce is de vindbaarheid. Net zoals we pagina's in WordPress websites goed vindbaar kunnen maken, kunnen we de producten ook goed vindbaar maken waardoor u meer zult verkopen. Een goed vindbare WordPress webshop die hoog genoteerd staat in de zoekresultaten zal meer bezoekers trekken, en zal dus meer verkoop realiseren.

Zo’n 30% van alle webshops draait op WooCommerce. Is dit een voordeel? Jazeker! Als je een andere dienst wil integreren (iDeal, Paypal, Exact), dan zijn al duizenden mensen voorgegaan met hetzelfde probleem en de integratie hiervan. Alle moeilijkheden zijn al eens de revue gepasseerd en/of opgelost.

Een ander voordeel is dat WooCommerce bestaande templates heeft. Het fijne hiervan is dat je heel veel kan aanpassen. Bijvoorbeeld btw-tarieven, verzendkosten, kortingscodes en veel producten kunnen moeiteloos toegevoegd worden. Daarnaast zijn er veel plugins die de plugin ondersteunen. Hierdoor worden de mogelijkheden nog uitgebreider.

Kortom, WooCommerce is zo populair door de eenvoud en de grote flexibiliteit die het systeem biedt.

Of het nu gaat om eenvoudige producten of abonnementsvormen, als WooCommerce specialist kunnen wij de mogelijkheden van het platform optimaal te benutten. Van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie; bij Lecker Design krijg je een oplossing op maat.

Woocommerce + WordPress