Maatwerk

SEO

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

Website laten maken

Bij Lecker Design bent u aan het juiste adres voor een strakke, professionele website. Ons succes ligt in de combinatie van een goed uitgedacht plan, een waanzinnig design op maat, een prijswinnend CMS en een uitstekende service. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij van uw website een online succes kunnen maken. We luisteren naar uw wensen en maken een website die het perfecte online visitekaartje voor uw bedrijf is.

Website strategie

Een website strategie maken is het eerste wat we doen als u bij ons aanklopt om voor WordPress website  Een goede strategie omvat alle belangrijke punten waarmee we rekening houden als we uw website ontwerpen en bouwen. Denk bijvoorbeeld aan uw wensen, de diensten en de manier waarop u die wilt presenteren, uw doelgroep en het zoekgedrag van die doelgroep.

Door al die elementen op de juiste manier samen te brengen, maken we samen een compleet overzicht.
Aan de hand van dit overzicht gaan we aan de slag en ontwerpen en bouwen we uw website.

Een website laten maken vraagt om lokale, omgeving of misschien wel landelijk vindbaarheid. Wij voorzien uw website van SEO tools welke wij voor u instaleren, zodat uw website hoog gerankt wordt op Google.

Samen sterk

Onze technische websites + uw marktkennis = een stevig fundament voor uw website

Focus op conversie

Een goed doordachte website strategie levert een website op die converteert.

Wat zijn uw ideeën

We bedenken samen de look and feel en de functionaliteiten van je website.

Samen sterk

Samen sterk

Een website strategie maken is iets wat we samen doen.
Uw kennis en ervaring is onmisbaar in dit proces.

Om een goed doordachte website strategie op te stellen, gaan we samen om de tafel en leggen we al uw plannen, ideeën, wensen en kennis van uw markt op tafel. Wij combineren dit met onze technische kennis van websites, onze marketingexpertise en de resultaten van ons doelgroeponderzoek.

Met al deze elementen als puzzelstukjes is de volgende stap het ontwerpen en bouwen van uw site.

Focus op conversie

Conversie-optimalisatie is geen trucje, maar een structureel proces van onderzoek, analyse en optimalisatie.

Bij het optimaliseren van uw website leggen we de focus op het verminderen van frictie en het verhogen van de motivatie van uw bezoeker om over te gaan tot actie.

Wij werken met tools waarmee we uw website, sociale media en doelgroep kunnen analyseren. Op basis van die analyse kunnen we zien waar uw onbenutte kansen liggen. Wij optimaliseren deze kansen om zo uw huidige klanten en prospects beter te bereiken.

Conversie optimalisatie

Wat zijn uw ideeen?

Ons motto is niet voor niks  "Uw inspiratie is ons design". 
Webdesign is samenwerken.

Met uw inspiratie kunnen wij uw website vormgeven. We zijn één en al oor om naar uw ideeën te luisteren.
Zodra al uw ideeën en wellicht die van uw collega's of medewerkers duidelijk zijn leggen wij onze technische kennis en mogelijkheden ernaast.

Samen creëren we een plan voor online succes.

Unieke, maatwerk websites

Met ruime ervaring in webdesign bouwt Lecker Design een custom website voor elke behoefte in alle branches. Compleet opgeleverd met op maat gemaakte functionaliteiten en zoekmachine optimalisatie.

WordPress website

Laat je website maken door een echte WordPress specialist. De bouw bestaat uit een framework die gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid.

Onderhoud website

Lecker Design onderhoud uw website; van de hosting tot aan de content.
Volledige ontzorging van A tot Z inclusief 24/7 support.

Unieke, maatwerk WordPress websites

Wij ontwerpen en ontwikkelen volledig op maat. Hierdoor leveren we uniek design en helemaal naar uw wens, gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek.
Alle techniek hebben wij van A tot Z in eigen hand. Daardoor is uw website altijd geoptimaliseerd voor bezoekers en Google.

Wij bouwen alle content met onze LD Creator.
De creator geeft u zelf risicoloze mogelijkheden om uw website, indien gewenst, ook zelf aan te kunnen passen.
Denk hierbij aan andere afbeeldingen, tekst aanpassingen, enzovoort.

WordPress + LD creator

WordPress website

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) van de wereld. Ooit begon het CMS als een blog platform, maar tegenwoordig is het systeem wereldwijd toonaangevend en het meest gebruikte CMS voor websites en webshops. Voor vrijwel elk bedrijf – van grote corporate e-commerce sites tot kleine one-page websites en alles daar tussenin. Bovendien is WordPress zeer gebruiksvriendelijk voor professionals. 

Vijf redenen om voor WordPress te kiezen:

WordPress is het populairste CMS systeem ter wereld

WordPress is het meeste gebruikte CMS platform ter wereld, meer dan 73 miljoen websites draaien op WordPress. Waarvan 55% in de top 1 miljoen.

Gespecialiseerde kunnen er goed in werken

Een WordPress specialist ben je niet zomaar. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het CMS. Door ons fundament te standaardiseren kunnen we ons volledig focussen op uw wensen.

Uitbreidingsmogelijkheden

Wij kunnen uw WordPress website of webshop uitbreiden met extra functionaliteiten. De uitbreidingen in WordPress worden plugins genoemd, en er zijn duizenden plugins voor WordPress beschikbaar. Wilt u een fotogalerij, social sharing iconen of een email opt-in om maar een aantal te noemen dan is dat allemaal mogelijk.

WordPress en Google zijn vrienden

Websites en webshops die gemaakt zijn met WordPress worden goed geïndexeerd door Google. Dit komt omdat de code van WordPress goed geschreven is waardoor Google deze makkelijk kan crawlen (doorzoeken).

Ontzettend flexibel

De designs die wij maken in WordPress zijn ongelooflijk flexibel en alles is aan te passen naar de wensen en eisen van de klant. Heeft u een website nodig met 5 of met 1000 pagina’s dan is dit geen probleem voor WordPress.

WordPress website onderhoud

Wij zijn meer dan alleen WordPress website bouwers. Naast dat uw website er goed uit moet zien en goed moet functioneren zorgen wij ervoor dat uw website ALTIJD up to date is.
Wij onderhouden alle software vanaf de server tot aan alles wat u ziet aan de voorkant van uw website. 
U kunt het onderhoud van een website zien als het onderhouden van een auto. Om veilig te blijven rijden, bekijken specialisten regelmatig of alles nog goed functioneert. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw website altijd veilig is.
Naast het onderhoud wat standaard is inbegrepen kunt u rekenen op uitstekende support.
24/7 staan wij voor u klaar.

Advies nodig? Vragen? Wij houden van contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.