Maatwerk

SEO

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

Website laten maken

Bij Lecker Design ben je aan het juiste adres voor een strakke, professionele website. Ons succes ligt in de combinatie van een goed uitgedacht plan, een waanzinnig design op maat, een prijswinnend CMS en een uitstekende service. Deze combinatie zorgt ervoor dat wij van jouw website een online succes kunnen maken. We luisteren naar je wensen en maken een website die het perfecte online visitekaartje voor jouw bedrijf is.

Website strategie

Een website strategie maken is het eerste wat we doen als je bij ons aanklopt. Voor een WordPress website is een goede strategie het belangrijkste punt waarmee we rekening houden als we je website ontwerpen en bouwen. Denk bijvoorbeeld aan je wensen, de diensten en de manier waarop je die wilt presenteren, jouw doelgroep en het zoekgedrag van die doelgroep.

Door al die elementen op de juiste manier samen te brengen, maken we samen een compleet overzicht.
Aan de hand van dit overzicht gaan we aan de slag en ontwerpen en bouwen we jouw website.

Een website laten maken vraagt om lokale omgeving of misschien wel landelijk vindbaarheid. Wij voorzien je website van SEO tools welke wij voor je instaleren, zodat je website hoog gerankt wordt op Google.

Samen sterk

Onze technische websites + jouw marktkennis = een stevig fundament voor je website

Focus op conversie

Een goed doordachte website strategie levert een website op die converteert.

Wat zijn jouw ideeën

We bedenken samen de look and feel en de functionaliteiten van je website.

Samen sterk

Samen sterk

Een website strategie maken is iets wat we samen doen.
Jouw kennis en ervaring is onmisbaar in dit proces.

Om een goed doordachte website strategie op te stellen, gaan we samen om de tafel en leggen we al je plannen, ideeën, wensen en kennis van je markt op tafel. Wij combineren dit met onze technische kennis van websites, onze marketingexpertise en de resultaten van ons doelgroeponderzoek.

Met al deze elementen als puzzelstukjes is de volgende stap het ontwerpen en bouwen van je site.

Focus op conversie

Conversie-optimalisatie is geen trucje, maar een structureel proces van onderzoek, analyse en optimalisatie.

Bij het optimaliseren van je website leggen we de focus op het verminderen van frictie en het verhogen van de motivatie van de bezoeker om over te gaan tot actie.

Wij werken met tools waarmee we jouw website, sociale media en doelgroep kunnen analyseren. Op basis van die analyse kunnen we zien waar je onbenutte kansen liggen. Wij optimaliseren deze kansen, om zo je huidige klanten en prospect beter te bereiken.

Conversie optimalisatie

Wat zijn jouw ideeen?

Ons motto is niet voor niks "Jouw inspiratie is ons design".
Webdesign is samenwerken.

Met jouw inspiratie kunnen wij je website vormgeven. We zijn één en al oor om naar al je ideeën te luisteren.
Zodra al jouw ideeën en wellicht die van je collega's of medewerkers duidelijk zijn leggen wij onze technische kennis en mogelijkheden ernaast.
Samen creëren we een plan voor online succes.

Unieke, maatwerk websites

Met ruime ervaring in webdesign bouwt Lecker Design een customer website voor elke behoefte in alle branches. Compleet opgeleverd met op maat gemaakte functionaliteiten en zoekmachine optimalisatie.

WordPress website

Laat je website maken door een echte WordPress specialist. De bouw bestaat uit een framework die gericht is op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine vriendelijkheid.

Onderhoud website

Lecker Design onderhoud je website; van de hosting tot aan de content.
Volledige ontzorging van A tot Z inclusief 24/7 support.

Unieke, maatwerk WordPress websites

Wij ontwerpen en ontwikkelen volledig op maat. Hierdoor leveren we uniek design en helemaal naar jouw wens, gecombineerd met uitstekende functionaliteiten en techniek.
Alle technieken hebben wij van A tot Z in eigen hand. Daardoor is jouw website altijd geoptimaliseerd voor bezoekers en Google.

Wij bouwen alle content met onze LD Creator.
De creator geeft je zelf risicoloze mogelijkheden om jouw website, indien gewenst, ook zelf aan te kunnen passen.
Denk hierbij aan andere afbeeldingen, tekst aanpassingen, enzovoort.

WordPress + LD creator

Wordpress website

WordPress is één van de meest gebruikte Content Management Systemen (CMS) van de wereld. Ooit begon het CMS als een blog platform, maar tegenwoordig is het systeem wereldwijd toonaangevend en het meest gebruikte CMS voor websites en webshops. Voor vrijwel elk bedrijf – van grote corporate e-commerce sites tot kleine one-page websites en alles daar tussenin. Bovendien is WordPress zeer gebruiksvriendelijk voor professionals.

Vijf redenen om voor WordPress te kiezen:

WordPress is het meeste gebruikte CMS platform ter wereld, meer dan 73 miljoen websites draaien op WordPress. Waarvan 55% in de top 1 miljoen.

WordPress website onderhoud

Wij zijn meer dan alleen WordPress website bouwers. Naast dat je website er goed uit moet zien en goed moet functioneren zorgen wij ervoor dat je website ALTIJD up to date is.
Wij onderhouden alle software vanaf de server tot aan alles wat je ziet aan de voorkant van je website.
Je kunt het onderhoud van een website zien als het onderhouden van een auto. Om veilig te blijven rijden, bekijken specialisten regelmatig of alles nog goed functioneert. Onze specialisten zorgen ervoor dat je website altijd veilig is.
Naast het onderhoud wat standaard is inbegrepen kan je rekenen op uitstekende support.
Wij staan 24/7 voor je klaar.

Advies nodig? Vragen? Wij houden van contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.