Maatwerk

SEO

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

Hosting en domein

Bij Lecker Design gaan wij voor volledige ontzorging bij alles wat te maken heeft met uw nieuwe website of webshop. Daar komt ook hosting en domein registratie bij kijken.
Daarom leveren wij dedicated managed WordPress hosting ondergebracht in een eigen datacenter in Nederland.
U heeft daardoor geen zorgen over onderhoud en updates en heeft u hulp nodig?
Dan is er één contact persoon voor al uw online support!
We onderscheiden ons hiermee van de rest en daar zijn we trots op.

Managed WordPress hosting

Bij ons uw website of webshop laten maken? Dat heeft véél voordelen! We ontzorgen u van A tot Z.

Wat is hosting?

Hosting is simpel gezegd een stukje webruimte op een server welke u bij ons huurt. Op deze ruimte worden bestanden in servertaal opgeslagen. Wij zijn expert in het beheren en onderhouden van servers. Afhankelijk van de hardware, inrichting en het onderhoud van de server wordt mede bepaald hoe snel uw website of webshop is. Omdat wij dit in eigen beheer hebben kunnen wij u 100% garanderen dat uw website of webshop altijd draait met de nieuwste en snelste hardware en software. 

Met onze Managed WordPress hosting welke specifiek is geconfigureerd voor de optimale ondersteuning van uw WordPress website of webshop biedt het voor u naast volledige support onder één dak ook: 1) een dagelijkse back-up, 2) een mogelijkheid om bij ons uw email adres(sen) met eigen domeinnaam te registreren, 3) een SSL-certificaat, 4) beveiliging tegen hackers en daarnaast het volledige onderhoud. 
Wij doen dit graag voor u tegen zeer scherpe tarieven!

Domein registratie

Een domeinnaam is de naam van uw website of webshop. Het is het adres dat een bezoeker intypt in de URL-balk om op de website of webshop te komen. Domeinnamen kunnen elke combinatie van letters en cijfers bevatten en worden gebruikt in combinatie met een extensie. De extensie is het laatste onderdeel van de domeinnaam, zoals .nl en .com. Een sterke domeinnaam is herkenbaar en makkelijk te onthouden. Verzin daarom geen ingewikkelde naam met speciale tekens of moeilijke spelling, maar houd het kort en krachtig. Dit zorgt ervoor dat je domeinnaam beter onthouden wordt en de kans dat je website of webshop bezocht wordt groter is.

Het is belangrijk dat uw gekozen domeinnaam nog beschikbaar is, tevens mag uw domeinnaam niet het merkenrecht of handelsnaamrecht van een ander bedrijf schaden.  Om dat te voorkomen kunnen wij uw domeinnaam screenen en registreren.

Zodra wij uw domeinnaam hebben geregistreerd bent u zelf de eigenaar van uw gekozen domeinnaam. 

WordPress hosting

Wij denken graag met u mee bij het vinden van uw beste en sterkste domeinnaam.

Onze visie, manier van denken en werken, vertaalt zich in succesvolle resultaten.

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om meerdere contact personen te hebben en van het kastje naar de muur gestuurd te worden.
Om deze reden hebben wij alle kennis in huis en helpen wij u bij alles wat nodig is om van uw website of webshop een online succes te maken.

Wij maken voor u een professionele website of webshop met een uniek op maat gemaakte design. Naast het design helpen wij bij het uitdenken van de navigatie op uw website of webshop, zodat iedereen uw website of webshop begrijpt. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw website of webshop voldoet aan de Google zoekmachine richtlijnen zodat uw site hoog rankt in de zoekresultaten. Hierbij hebben we ruime ervaring en kunnen u enkele cases laten zien van bedrijven die we hierbij op een succesvolle manier hebben geholpen. Mede door onze ruime ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om u te betrekken bij het opbouw proces van uw online bedrijf.
U mag dan ook hoge verwachtingen van ons hebben. Wij staan 24/7 voor u klaar en geen vraag is te veel.

Een professionele WordPress website laten bouwen?

Wij maken graag uw WordPress website professioneel en volledig op maat met onze LD creator. Naast onze All-in one services mag u 24/7 support van ons verwachten.

Een professionele WordPress webshop laten bouwen?

Wij maken graag uw WordPress webshop professioneel en volledig op maat met onze LD creator. Naast onze All-in one services mag u 24/7 support van ons verwachten.

Advies nodig? Vragen? Wij houden van contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.