Maatwerk

SEO

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

Hosting en domein

Bij Lecker Design gaan wij voor een volledige dienstverlening bij alles wat te maken heeft met een nieuwe website of webshop. Daarbij komt ook hosting en domein registratie. Daarom leveren wij dedicated managed WordPress hosting wat ondergebracht word in een eigen datacenter in Nederland. Je hebt daardoor geen zorgen over onderhoud en updates en heb je hulp nodig? Dan is er één contact persoon voor al je online support!
We onderscheiden ons hiermee van de rest en daar zijn we erg trots op.

Managed WordPress hosting

Bij ons je website of webshop laten maken? Dat heeft véél voordelen! We ontzorgen je van A tot Z.

Wat is hosting?

Hosting is simpel gezegd een stukje webruimte op een server welke je bij ons huurt. Op deze ruimte worden bestanden in servertaal opgeslagen. Wij zijn expert in het beheren en onderhouden van servers. Afhankelijk van de hardware, inrichting en het onderhoud van de server wordt mede bepaald hoe snel je website of webshop is. Omdat wij dit in eigen beheer hebben kunnen wij je 100% garanderen dat je website of webshop altijd draait met de nieuwste en snelste hardware en software.

Met onze Managed WordPress hosting welke specifiek is geconfigureerd voor de optimale ondersteuning van je WordPress, website of webshop biedt het naast volledige support onder één dak ook een dagelijkse back-up, een mogelijkheid om bij ons je email adres(sen) met eigen domeinnaam te registreren, een SSL-certificaat, een beveiliging tegen hackers en daarnaast het volledige onderhoud.
Wij doen dit graag voor je tegen zeer scherpe tarieven!

Domein registratie

Een domeinnaam is de naam van je website of webshop. Het is het adres dat een bezoeker intypt in de URL-balk om op de website of webshop te komen. Domeinnamen kunnen elke combinatie van letters en cijfers bevatten en worden gebruikt in combinatie met een extensie. De extensie is het laatste onderdeel van de domeinnaam, zoals .nl of .com. Een sterke domeinnaam is herkenbaar en makkelijk te onthouden. Verzin daarom geen ingewikkelde naam met speciale tekens of moeilijke spelling maar, houd het kort en krachtig. Dit zorgt ervoor dat je het domeinnaam beter kan onthouden en de kans dat je website of webshop bezocht wordt groter word.

Het is belangrijk dat je gekozen domeinnaam nog beschikbaar is. Tevens mag uw domeinnaam niet het merkenrecht of handelsnaamrecht van een ander bedrijf schaden. Om dat te voorkomen kunnen wij je domeinnaam screenen en registreren.

Zodra wij je domeinnaam hebben geregistreerd, ben jezelf de eigenaar van je gekozen domeinnaam.

WordPress hosting

Wij denken graag met je mee bij het vinden van jouw beste en sterkste domeinnaam.

Onze visie, manier van denken en werken, vertaalt zich in succesvolle resultaten.

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om meerdere contact personen te hebben en van het kastje naar de muur gestuurd te worden.
Om deze reden hebben wij alle kennis in huis en helpen wij je bij alles wat nodig is om van je website of webshop een online succes te maken.

Wij maken een professionele website of webshop met een uniek op maat gemaakte design. Naast het design helpen wij je bij het uitdenken van de navigatie op je website of webshop, zodat iedereen je website of webshop begrijpt. Bovendien zorgen wij ervoor dat je website of webshop voldoet aan de Google zoekmachine richtlijnen zodat je site hoog rankt in de zoekresultaten. Hierbij hebben we ruime ervaring en kunnen wij je enkele cases laten zien van bedrijven die wij hierbij op een succesvolle manier hebben geholpen. Mede door onze ruime ervaring begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om je te betrekken bij het opbouw proces van je online bedrijf.
Je mag dan ook hoge verwachtingen hebben van ons. Wij staan 24/7 voor je klaar en geen vraag is te veel.

Een professionele WordPress website laten bouwen?

Wij maken graag je WordPress website professioneel en volledig op maat met onze LD creator. Naast onze All-in-one services mag je 24/7 support van ons verwachten.

Een professionele WordPress webshop laten bouwen?

Wij maken graag je WordPress webshop professioneel en volledig op maat met onze LD creator. Naast onze All-in one services mag je 24/7 support van ons verwachten.

Advies nodig? Vragen? Wij houden van contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.