Maatwerk

SEO

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

Onze werkwijze

Bij Lecker Design houden we van helder, duidelijk en transparant. Elk website project is uniek en een goede samenwerking is daarbij belangrijk. Hieronder een schets van onze werkwijze zodat u van te voren al een goede indicatie krijgt hoe het samenwerkingsproces voor uw project verloopt. 

Kennis maken

Om een effectieve website of webshop te bouwen, maken we graag kennis met u en uw bedrijf. We bespreken de doelstelling en bepalen de te behalen resultaten. We bepalen samen met u de gewenste strategie en vertalen dit middels een offerte op maat.

Klik hier om een afspraak te maken...

Bestanden aanleveren

Akkoord met de offerte? Top!
Voordat wij kunnen beginnen met het ontwerpen van uw nieuwe website of webshop hebben wij eerst wat bestanden nodig. Denk hierbij aan de teksten, het logo, afbeeldingen en andere huisstijl elementen. Die u verzameld en bij ons aanlevert. 

Website laten maken

Website of webshop ontwerpen

Wij starten met de bouw van de website of webshop op basis van uw wensen, aangeleverde bestanden en eventuele voorbeelden.
Als de basis gereed is, wordt deze aan u getoond en besproken, zodat er eventuele wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Na deze aanpassingen wordt de website of webshop opnieuw getoond en besproken. Er is dan nogmaals gelegenheid om wijzigingen aan het ontwerp door te geven.
Hierna gaan wij verder met de bouw van het definitieve design.

Webshop laten maken

Zoekmachine

Wij zorgen voor vindbare websites en webshops, om je doelgroep te bereiken en de doelstellingen te behalen werken we een online strategie uit. Wij optimaliseren alle onderdelen conform de Google richtlijnen en maken gebruik van professionele SEO software.

Alles over SEO

Uw site gaat Live!

Nadat de site live is gegaan krijg je een uitleg over het CMS. Hierin dragen we de kennis over om indien gewenst zelf aanpassingen aan uw site te kunnen doen. 
Nadat de site een paar weken live staat, plannen we een evaluatie. Hoe doet de site het in de zoekmachines, wat gaat er goed en wat kan er beter?

Wij zijn er ALTIJD!

Na de oplevering van uw site kunt u rekenen op 24/7 support. Wij houden uw site altijd up-to-date en veilig middels het inbegrepen onderhoud.
Bij Lecker Design kunt u zich volledig richten op ondernemen en wij doen de rest.

Contact

Advies nodig? Vragen? Wij houden van contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.