Maatwerk

SEO

Dagelijks backup

Support

Beheer en Onderhoud

Onze werkwijze

Bij Lecker Design houden we van helderheid, duidelijkheid en transparant. Elk website project is uniek en een goede samenwerking is daarbij belangrijk. Hieronder een schets van onze werkwijze zodat je van te voren, al een goede indicatie krijgt hoe het samenwerkingsproces voor jouw project verloopt.

Kennis maken

Om een effectieve website of webshop te bouwen, maken we graag kennis met jouw en je bedrijf. We bespreken de doelstelling en bepalen de te behalen resultaten. We bepalen samen met jouw de gewenste strategie en vertalen dit middels door een offerte op maat.

Klik hier om een afspraak te maken...

Bestanden aanleveren

Akkoord met de offerte? Top!
Voordat wij kunnen beginnen met het ontwerpen van jouw nieuwe website of webshop hebben wij eerst wat bestanden nodig. Denk hierbij aan de teksten, het logo, afbeeldingen en andere huisstijlelementen. Die je verzameld en bij ons aanlevert.

Website laten maken

Website of webshop ontwerpen

Wij starten met de bouw van de website of webshop op basis van je wensen, aangeleverde bestanden en eventuele voorbeelden.
Als de basis gereed is, wordt deze aan je getoond en besproken, zodat er eventuele wijzigingen doorgevoerd kunnen worden. Na deze aanpassingen wordt de website of webshop opnieuw getoond en besproken. Er is dan nogmaals gelegenheid om wijzigingen aan het ontwerp door te geven.
Hierna gaan wij verder met de bouw van het definitieve design.

Webshop laten maken

Zoekmachine

Wij zorgen voor vindbare websites en webshops, om je doelgroep te bereiken en de doelstellingen te behalen werken we een online strategie uit. Wij optimaliseren alle onderdelen conform de Google richtlijnen en maken gebruik van professionele SEO software.

Alles over SEO

Jouw site gaat Live!

Nadat de site live is gegaan krijg je een uitleg over het CMS. Hierin dragen we de kennis over om indien gewenst zelf aanpassingen aan je site te kunnen doen.
Nadat de site een paar weken live staat, plannen we een evaluatie. Hoe doet de site het in de zoekmachines? wat gaat er goed en wat kan er beter.

Wij zijn er ALTIJD!

Na de oplevering van je site kan je rekenen op 24/7 support. Wij houden je site altijd up-to-date en veilig middels het inbegrepen onderhoud.
Bij Lecker Design kan je, je volledig richten op ondernemen en wij doen de rest.

Contact

Advies nodig? Vragen? Wij houden van contact!

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.