LD Creator: Content aanpassen zonder onnodig gedoe.

Herken je dit? Je hebt een eigen website waar je wat content op hebt staan. Waarschijnlijk heb je de website zelf gebouwd of laten bouwen op een CMS-systeem. Met andere woorden, je website zal volstaan met plugins en webpagina’s. Dat betekent dus dat je ook zelf alles moet updaten en onderhouden. Kortom: een rotklus waar niemand tijd voor heeft. Waarom maak je het jezelf niet gewoon wat makkelijker? Daarom leg ik je uit hoe je je website kan onderhouden met een prachtig systeem!

“Leuk, zo’n systeem. Maar daar mag ik zeker ook voor betalen?” Ik hoor het je al denken. Maar daar komen we straks op terug. Eerst vertel ik je iets meer over Lecker Design en de superhandig tool; de LD Creator. Deze tool stelt je namelijk in staat om zelf met speels gemak je website te voorzien van content. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je de lay-out verpest of je website sloopt. Hoe fijn is dat! Zelf efficiënt je website aanpassen. Ik leg je uit hoe het werkt.

Content toevoegen aan je site.

We zien het vaak gebeuren dat ondernemers een website hebben die bomvol plugins en content zit. Dit zijn websites die ze bijvoorbeeld zelf gebouwd hebben of door iemand hebben laten bouwen (vaak tegen een veel te hoge prijs!) Het ziet er dan wel mooi uit, maar dat gaat vaak ten koste van de functionaliteit en zelfs de SEO. Dus ook de zichtbaarheid! En laten we eerlijk zijn, wat heb je aan een mooie website die door niemand bezocht wordt? Precies, helemaal niets. Dus dachten we: Dat kan veel makkelijker.

Wij ontwikkelen niet alleen je website, maar onderhouden deze ook nadat het gebouwd is. Je bent dus altijd zeker van een website die functioneert, up-to-date is en die je zelf ook eenvoudig kunt aanpassen! En het mooiste van alles? Het kost je geen fluit. Wanneer je de opdracht voor het bouwen van een website bij Lecker Design neerlegt, krijg je namelijk gratis toegang tot de LD Creator. En om ervoor te zorgen dat je weet hoe het werkt, krijg je een uitgebreide training van ons vooraf. Dat is pas ‘software as a service’.


Hoe het werkt? Lees even verder. Ik leg het je graag uit.

LD Creator. Hoe werkt het?

Je weet nu dat het makkelijk werken is met de LD Creator. Zo kun je er technische aanpassingen mee maken, zoals coupons of reviews toevoegen. Je kunt er lay-outs mee aanpassen en je kunt ermee blogs of afbeeldingen toevoegen aan je site. En dat zonder dat je bang hoeft te zijn dat je je website kapot maakt. Nu denk je misschien: “Daar heb ik jou toch voor?” Het is ook geen must, het is een keuze. Zie het als het verzorgen van je online etalage. Als je een fysieke winkel of kantoor hebt, dan moet je je etalage aantrekkelijk maken om bezoekers te werven.

Dat is dus precies wat deze tool mogelijk maakt. Je kunt ermee snel en makkelijk je ‘online etalage’ verzorgen. De LD Creator is dus vooral bedoeld voor ondernemers die het liever zelf doen (maar zonder te veel moeite). Het is ontworpen om het je zo makkelijk mogelijk te maken en om razendsnel aanpassingen te maken aan je website. Voordat je de toegang krijgt tot deze tool, geven we je eerst een training over de LD Creator. We laten je zien hoe alles werkt en hoe je eenvoudig gebruik kunt maken van de functionaliteiten.

De LD Creator is bedoeld om efficiënt content toe te voegen aan je website of aan te passen. Maar dat is nog niet alles. Je kan er veel meer mee doen, zoals:

  • Producten verwijderen of toevoegen
  • Menu’s en pagina’s aanpassen
  • Coupons en reviews toevoegen
  • Prijzen aanpassen in je shop
  • De content (en content lay-out) aanpassen
  • Afbeeldingen en videos op de website toevoegen
  • Blogs en teksten schrijven en plaatsen

Content beheren was nog nooit zo makkelijk.

Wil je zelf je content kunnen aanpassen zonder daar onnodig veel moeite en energie in te moeten steken? Dan is de LD Creator je op het lijf geschreven! Je hoeft er geen lange opleidingen of onderzoek voor te doen. De trainingsduur is afhankelijk van wat jij nodig hebt. En kom je er zelf niet aan toe? Dan kunnen we er altijd zelf nog voor zorgen dat de aanpassingen gedaan worden. Tenslotte zullen we verantwoordelijk blijven voor het onderhoud van je website. En dat terwijl je onbezorgd je online etalage geheel naar eigen wens kunt inrichten.

Lees ook: Waarom een webdesignbureau inhuren? 5 redenen!

Heb je een geniaal, uniek of baanbrekend concept of wil je simpelweg een ijzersterk, digitaal visitekaartje hebben voor je klanten? Dan heb je een website nodig die professionaliteit uitstraalt. Ga voor optimale zichtbaarheid en laat je website door ons bouwen en onderhouden. Neem contact met ons op via onze contactgegevens of vraag vrijblijvend een offerte aan. Volg ons ook op Instagram en LinkedIn.